BROOKS Running rokevaluatie evenals giveaway

tevreden woensdag!

Ik koos ervoor om vanmorgen de mijl naar het fitnesscentrum te leiden en wat broodnodige uithoudingswerkzaamheden te doen. Ik gebruikte mijn nieuwe Brooks die PR -fit samenvoegde Skort en ben heel blij om deze review te delen.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 5
Marathon Training Running Blog – Run Eat Herhaal. Trainingsplan Dag 5.

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 34 seconden

Volgende
Ik heb een Covid-19-test
05:16

Live
00:00
08:21
04:34

WAARSCHUWING: deze foto’s zijn in mijn ruimte genomen, omdat het buiten nog steeds donker was. De zon komt al later op en de dagen worden korter. Boo.

Een paar maanden geleden werd mij gevraagd om een ​​Brooks -run -run te worden, Ambassador. Omdat ik Brooks al gebruikte, ben ik van de gelegenheid gebruik gemaakt! Een deel van het partnerschap houdt in dat ik Brooks Gear gratis kan uitproberen.

De uitrusting van deze maand was de PR Fit Together Skort en deze D’Lite Fit Together Tank. Ik zou deze rok niet alleen hebben gekocht omdat ik lang geleden een looprok probeerde en het werkte niet voor mij. Dus ik was terughoudend om erin te rennen.

Gelukkig hebben de binnenbroek een 4,5-binnenbeen en niet-slip voering rond de bodem van elk been. Ik liep slechts ongeveer 1,5 naar het fitnesscentrum en 1 mijl terug, maar ze bleven zo goed en mijn benen wreef niet samen. <- Dat is een overwinning. Mijn enige klacht is dat de buik geen trekkoord heeft, die ik echt vereiste voor langere runs. (Mijn zweet en de kont sleep elk type bodems dat ik draag.) Ik hou van het uiterlijk van het rennen van rokken, maar voelde een beetje zelfbewust om het te gebruiken, omdat het iets nieuws is. Maar ik ben blij met de in FC Utrecht Thuisshirt vorm en ga het blijven dragen. Ik wil nogal een veel meer meisjesachtige kleur omdat het zowel een rok als iedereen is – misschien ook helemaal uit

Toen ik terugkwam, had ik een halve sandwich dun met PB&J tijdens het koken van een pannenkoek met twee componenten.

Nu champte ik op bosbessen en spreek ik met je

En omdat Brooks wil dat RER -bezoekers blij zijn dat ze één skort weggeven!

Als je een Brooks PR -fit samen wilt winnen Running Skort laat een opmerking Antwoord:

Heb je ooit een lopende rok gebruikt? Gedachten?

Een winnaar. Beschikbaar voor bewoners van de VS. De wedstrijd sluit 9/6 om 8 uur PST. Een deel van mijn ambassadeurschap met Brooks omvat betaling voor marketing Club America Thuisshirt en volledig gratis uitrusting.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

Athleta Running Shorts Review

Athleta Running Shorts Review

Precies hoe je de dijchafen kunt stoppen tijdens het rennen. Nieuwe running shorts evaluatie – Athleta HIIT IT 9 “shorts review. Dames rennen

Wat ik gebruik om nu het beste te draaien, evenals de totalen van juli kilometers

Wat ik gebruik om nu het beste te draaien, evenals de totalen van juli kilometers

Mijn huidige lopende uitrusting favorieten en precies hoe veel mijlen ik in juli liep. Maandelijkse kilometers rondom en wat de volgende stap is met mijn run

Aftershokz Running Hopphones Review

Aftershokz Running Hopphones Review

Beste hoofdtelefoons voor lopers! AS Roma Thuisshirt Evaluatie van de aftershokz over draadloze hoofdtelefoons met botgeleidende technologie.

vereiste nieuwe hardloopschoenen? Hier is precies hoe je het kunt zien …

vereiste nieuwe hardloopschoenen? Hier is precies hoe je het kunt zien …

precies hoe vertel je ofIs het tijd om nieuwe hardloopschoenen te krijgen? Suggesties over waarnaar u moet zoeken om te kiezen als u een nieuw paar runn vereist

Je kunt niet rennen zonder

Je kunt niet rennen zonder

Ik kan niet rennen zonder deze 11 hardloopuitrusting. Stapel op de Miles Running Moeilijkheidsdag 23.

De beste uitrusting om ‘s nachts risicovrij te worden

De beste uitrusting om ‘s nachts risicovrij te worden

Beste loopuitrusting voor donkere ochtendruns of nachtelijke runs. verlichtingsuitrusting voor donkere runs of wandelen, evenals reflecterend

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *