Atleten moeten aanvullen, eten voor activiteit

Atleten moeten aanvullen, eten voor activiteit

Atleten in specifieke eis om rente te betalen precies hoe ze hun lichaam voeden met supplementen en dieet, en zouden de voeding moeten aanpassen voor hun specifieke activiteit, volgens een kort artikel van Wina Sturgeon in de Kansas City -ster.

Sturgeon, de redacteur van de Internet Magazine Experience Sports Weekly, verklaarde dat alle atleten verschillend zijn, evenals hun voeding vereisen meestal iets anders dan wat niet-actief persoon eet. Ze verklaarde dat het geweldig is om van het lichaam te geloven als ‘een uitbetalingsmachine’, die op bepaalde momenten bepaalde voedingsstoffen nodig heeft voor bepaalde resultaten.

Voor lange, duuractiviteiten, zoals het runnen van een marathon, verklaarde Saoedi-Arabisch Voetbalelftal Thuisshirt ze dat een atleet de week zou moeten doorbrengen voordat ze veel koolhydraten at om de spieren te trainen om ze beter op te slaan. Ze verklaarde echter dat koolhydraten in het type suiker het niet zouden snijden. Voor uithoudingsvermogen heeft het lichaam koolhydraten nodig die lang worden bewaard en die langzaam worden afgeworpen. Ze stelde een pastadiner voor de avond voor een race voor en aanbevolen tegen snoepbars.

Power Sports, degenen die geweldige deals van sprints of springen nodig hebben, worden veel beter gevoed door eiwitten, schreef Sturgeon. Eiwitten helpen spieren te werken, zowel moeilijk als snel, evenals worden aangeboden in verschillende vormen, zei ze. De twee vele typische eiwit-waarnemingstechnieken zijn zowel dieren en het nemen van supplementen. Ze verklaarde dat het eten van mager-eiwitdieren, zoals borsten van pluimvee, tonijnvissen en kalkoenpoten, het lichaam in staat stelt om gemakkelijk het eiwit in te nemen, maar ze merkte op dat sommige supplementen voedingsstoffen bieden in grote, nuttige hoeveelheid die niet typisch in voedsel is ontdekt. Het is het beste om supplementen te integreren met een mager eiwit dieet, evenals ze suggereerde dat atleten verschillende supplementen uitproberen om te zien welke voor hen werkt.

Om te helpen identificeren welk dieetplan en aanvullingsroutine het Boca Juniors Thuisshirt beste werkt, stelde ze voor om een voedsel, training en wedstrijddagboek bij Welsh Voetbalelftal Thuisshirt te houden. Ze sloot zich af door te verklaren dat het betalen van interesse voor dieetplan de atletische capaciteit veel meer zal verbeteren, waarvan de atleten denken dat het mogelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *