3 redenen waarom haters niet van je houden

door Matt Weik

Mensen zullen je leuk vinden, mensen zullen je niet leuk vinden … evenals niets van het hoeft met je te eindigen. Zowel gewoon als eenvoudig, haters gaan niet leuk vinden en er is geen methode om ze te stoppen, omdat de redenen dat ze haten je Wereldkampioenschap Voetbal Thuisshirt echt niets met je afmaakt en wat dan ook om met hen af te maken.

Dit zijn exact dezelfde individuen die een zin hebben bekeken van Ajax Thuisshirt iets dat je hebt gecomponeerd of hoorde dat je iets vermeldt of zowel je standpunt als daaruit vermeldt, ze geloven dat ze jullie allemaal hebben ontdekt. Alsof ze je al jaren begrepen. Het is grappig als je erover gelooft. Mensen die binnen vijf seconden na het lezen van iets of iets horen, zullen zich onmiddellijk tegen u keren en kunnen samenstellen en hatelijke dingen over u staan.

Haters veel vaker dan niet zijn alleen toetsenbordcommando’s, die zich verstoppen achter een computerscherm en die nooit hun gezicht laten zien. Ze zouden nooit de helft geven van de dingen die ze aan je zeggen in je gezicht. Ze slaan op hun toetsenbord in een poging om uw naam te belasteren en u af te breken. Tal van de redenen waarom haters niet leuk vinden, zijn omdat ze nooit nodig zijn om met u om te gaan of u persoonlijk te zien – ze kunnen al hun spreken van achter een computerscherm doen.

Velen zijn verliezers, evenals degenen die tevreden zijn, evenals geen echt doel of visie met hun leven. Er is een grap dat het mensen zijn die online in de kelder van hun ouders online zijn, maar talloze keren is dat echt de waarheid. Hieronder zul je drie primaire redenen ontdekken dat haters haten. Begrijp ze zodat u haters het beste van uw schouders kunt laten rollen en geen invloed kunt hebben op uw ontwikkeling en succes.

1. Ze willen jou zijn
Sociale media zijn een van de meest hatelijke locaties op de planeet. Waarom? Omdat het de deur opent voor kritiek en niet leuk vindt zonder ooit iemand te moeten weten, te zien of te begrijpen. Redenen dat haters niet van u houden, kunnen een aantal redenen zijn, die zelfs geen enkele vorm van zin hebben. Ze zien misschien een foto van jou en typen onmiddellijk een mening.

Je hebt misschien een nieuwe auto’s en een vrachtwagen gekocht, evenals een hater wil precies zeggen hoe waardeloos de auto’s en vrachtwagen is, evenals dergelijke auto’s en vrachtwagen Actualiteit, dat zijn hun droomauto’s en vrachtwagen, evenals het hen kwaad om te zien dat je succesvol bent en je doelen en dromen bereikt die er uiteindelijk toe leidden dat je het voertuig koopt.

Je bent uiteindelijk een aanwijzer van wat een mislukking ze zijn, en waarom zij jij niet zijn. De onderliggende redenen waarom haters niet leuk vinden, is omdat ze jou willen zijn. Ze zijn jaloers op je. Ze willen zowel in je schoenen als online je leven zijn. Evenals talloze van hen weigeren om echt het werk te doen om in zo’n richting te verhuizen waar ze ook succesvol kunnen zijn. Zoals de vermelding luidt: “Ze vinden het niet leuk dat ze jij niet zijn.”

2. U bent een risico voor hen
Een van de extreem prominente redenen waarom haters niet leuk vinden, is omdat u een risico voor hen bent. Je bent hun concurrentie en ze zien je als een belangrijk risico voor hun leven (op een competitieve manier, geen kwaadaardige manier), hun bedrijf of hun persoonlijke merk. Ze kunnen gevoelens hebben voor je vrouw of aanzienlijke andere, evenals pissig dat ze bij jou zijn en niet ze. Ze hebben misschien klanten die hun bedrijf of persoonlijk merk verlaten om met u te werken en heeft een negatieve invloed op hun bedrijf.

Ze proberen je neer te zetten voor hun eigen persoonlijke of geldelijke winst. Uiteindelijk is het echter allemaal hun probleem, niet die van jou. Als ze wat recht zouden doen, zou je geen risico of concurrentie voor hen zijn. Ze zouden zo ver vooruit zijn en hebben zoveel marktaandeel dat je niet eens een blip op hun radar zou zijn. Maar hier ben je. Evenals sindsdien is het een van de redenen waarom haters u zowel op u zullen aangaan en achter u aan komen. Blijf zowel het programma als jij.

3. Ze houden niet van zichzelf
Omdat je dingen bereikt die ze niet hebben in gezelschap en in het leven, lijkt het alsof ze Canadees Voetbalelftal Thuisshirt je haten in werkelijkheid, ze houden niet van zichzelf. Je bent een weerspiegeling van wie ze willen zijn. De redenen waarom haters niet leuk vinden, kunnen talloze dingen zijn, maar het komt erop neer dat ze zichzelf keuren en om die reden dat ze naar anderen uithalen.

Het is net als de collega die iets verkeerd heeft gedaan, maar wil de naam van iedereen naar voren brengen om te proberen en de deal te redden en er niet slecht uit te zien als ze diep van binnen begrijpen, ze begrijpen dat ze het verprutst. Het is een dekking. Een methode voor hen om zich veel beter over zichzelf te voelen door te proberen iedereen naar hun niveau te brengen.

Maar je bent slimmer dan dat en begrijpt het veel beter – daarom houd je je niet bezig met hun pogingen om je te kleineren en af te breken. Ze zullen zichzelf allemaal zelf vernietigen en welGH. Het ding waarop u zich moet concentreren, is om het geluid niet in te schakelen om u weg te halen van wat u hier bent. Reinig het van uw schouders en blijf vooruitgaan. U kunt het standpunt niet inschakelen van anderen die u niet eens begrijpen om uw voortgang te ontsporen.

Heb je persoonlijk haters op je gericht? Wat heb je gedaan (als er iets is) en wat hebben ze gedaan? Laten we precies begrijpen hoe het werd afgehandeld in de reacties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *