Ik wil hem niet vertellen dat ik mijn training

heb overgeslagen, hoewel ik voelde dat ik als de dood nog een 4 uur zou kunnen slapen, ik werd vanmorgen wakker voor een snelle uithoudingsvermogen.

Niets bijzonders, maar ik kon Mr. Bob Harper niet vertellen (dat ik een beetje bevredigend ben!) Dat ik mijn training heb overgeslagen!
Mijn nieuwste video’s

4 minuten lagere body training voor hardlopers
Vijf lagere lichaamsoefeningen voor lopers! Probeer deze snelle stamina -training in huis voor je benen, heupen en bilspieren. Geen apparaten nodig.

Buikbrug
Donkey -trappen – afwisselende kanten
Clamshells – afwisselende kanten

Krijg meer informatie op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 49 seconden

Volgende
Reis Jane Review
08:01

Live
00:00
08:21
04:49

Ik wil hem ook Atalanta BC Thuisshirt niet vertellen dat ik gisteravond om 23.00 uur om 23.00 uur heb gegeten, maar dat houden we gewoon tussen ons, oké?

Ik gebruikte de Cruz Azul Thuisshirt Ol ’Dryer Sheets in mijn stinkende schoenentechniek om te voorkomen dat de rest van mijn kleren ruikt (ik doe dat prima op mijn eigen bedankje).

Ik ben in het Gaslamp -district van San Diego en het is zo helemaal zonder super ‘nieuw’ te zijn zoals de meeste SoCal -dingen.

Rennen Iraans Voetbalelftal Thuisshirt tijdens het reizen is mijn favoriete ding !!!

Maar ik heb veel tijd genomen om te stoppen en geur waar de rozen naar spullen kijken sinds mijn rug spasming (?). Ik weet niet zeker wat daarmee aan de hand is.

Ik moet nu gaan!

Zie je later

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *