Frauduleuze record VOIDS MMA Fighters Contract

Hoewel frauduleuze records waar ooit het fundament van niet -verifieerbare beschikt over talloze krijgskunstenaars, het moderne tijdperk van gemengde vechtsporten in combinatie met internet en video -bewijs zijn vooral afgesloten met dergelijke onzin.

Helaas is de praktijk blijkbaar niet helemaal dood zoals een recent verhaal illustreert.

Vandaag werd aangekondigd dat de Canadese MMA -promotie TKO MMA door een van hun jagers ‘frauduleuze verklaringen’ heeft ontdekt en dit leidde de promotie om het contract van de jagers te beëindigen.

De claims omvatten de jager die een promotie uitvindt, nep -vechtposters creëert en opscheppen over winnende gevechten die nooit hebben plaatsgevonden. De opscheppen lijken de MMA -site Sherdog voor de gek te hebben gehouden, die het opgevulde record heeft gepost en vandaag deze correctie heeft gepubliceerd. Als het waar is, ja, dit is fraude, en ja, zulke verkeerde voorstelling van zaken zouden in alle mogelijkheid een promotie rechtvaardigen bij het intrekken van een contract.

TKO MMA publiceerde de volgende verklaring:

De TKO -organisatie is vandaag geïnformeerd over een zeer belangrijke situatie waarbij de heer Christ Franck betrokken is. Hij heeft een onherstelbaar gebaar begaan en hij, en zijn team, zijn geïnformeerd dat zijn onlangs ondertekende TKO -contract is beëindigd.

De valse en frauduleuze verklaringen van de heer Frank met betrekking tot zijn laatste vier gevechten in Afrika (die in werkelijkheid nooit plaatsvond) zijn jammer voor onze sport. Dit is een AS Monaco Thuisshirt primeur in de geschiedenis van MMA en we hopen dat dit soort situatie nooit meer gebeurt. Zowel Sherdog (.com) als Tapology (.com) zijn ook misleid omdat deze gebeurtenissen nooit plaatsvonden.

Sherdog heeft het volgende toegevoegd:

De organisatie kondigde donderdag aan dat Christ Franck is vrijgelaten na het maken van vier nep-evenementen-waar hij vocht en won-om zijn record van 5-7 naar 9-7 te verbeteren. De promotie, getiteld African Warriors Championship, werd verzonnen, terwijl de vier tegenstanders van Franck ofwel inactief of uitgevonden waren. Bij aankoop om zijn cv te versterken, had Franck zelf een paar one-night toernooien in Togo gewonnen die in werkelijkheid nooit gebeurde.

De volgende poster, blijkbaar een nep, werd geproduceerd in het commentaargedeelte van de verklaring van TKO MMA:

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

MMA Fighters Association Get UNAM Pumas Thuisshirt Backing From Teamsters Unionjuly July July July 2015in “Ali Act”
Het repareren van “onderdrukkende” MMA Fighter ContractSmarch 4, 2015in “California Combat Sports Law”
Studie – Fighter die veel TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt gewicht wint “voorspelt” Bout -winnaar in Mmadececia, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *