nieuw in de sportschool? 10 dingen die je absoluut niet moet doen in de sportschool Uncategorized Recycling voor hardlopers – Shoes en nu gels pakketten!

Recycling voor hardlopers – Shoes en nu gels pakketten!

Hallo! Gelukkige vrijdag!! Je hebt misschien al gehoord over het recyclen van je hardloopschoenen (doe het), maar ik heb onlangs wat informatie gekregen over hoe ik gebruikte GU -pakketten en wilde delen en wilde delen.

Maar eerst…
Mijn nieuwste video’s

Hoe u de onderliggende body -training voor hardlopers kunt doen A
Snelle tutorial van het onderlichaam voor hardlopers trainen een bewegingen. Dit bevat:
Sumo squat
Reverse Lunge – Juist
Reverse Lunge – Links
Laterale lunge – Juist
Laterale lunge – links

Ontvang nu de trainingskalender van deze maand voor hardlopers op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 9 seconden

Volgende
High Achiever – Great Listen Book Review
06:12

Live
00:00
08:21
03:09

Bij het rennen en het eten van blognieuws … mijn salade, frietjes en chocoladedieetplan gaan door. Niet groot. Ik hou ervan.

Zuid -Californië is in een grote droogte, dus ik word een hippie (een beetje een soort in zekere zin) en probeer mijn deel te helpen.

Een deel hiervan komt hoogstwaarschijnlijk Corinthians Paulista Thuisshirt van de schuldgevoel dat mijn overmatige water drinken met één hand heeft veroorzaakt die de droogte heeft veroorzaakt. Betrapt.

Ik recycle mijn kleren al door ze zowel over als over te dragen, maar dit is nog beter!

Oké … recycling voor duursporters …

Gu Energy werkt samen met Recycling Pioneer Terracycle om de Performance Nutrition Brigade® te lanceren gesponsord door Gu Energy Labs. Begin vandaag kunnen atleten alle Gu Single-Serve-verpakkingen naar Terracycle sturen om te worden gerecycled.

Dit omvat elk type gel, kauwpakketten, drinkpakketten en zakjes. Voor elke twee pond pakketten die zijn geretourneerd, zijn Terracycle Awards-punten die kunnen worden gebruikt voor liefdadigheidsgeschenken of worden omgezet in geld, evenals gedoneerd aan de instelling of non-profit organisatie van de keuze van de verzamelaar.

Mensen die US Sassuolo Thuisshirt geïnteresseerd zijn in de Performance Nutrition Brigade® gesponsord door GU kunnen zich gratis aanmelden op www.terracycle.com.

Recycling hardloopschoenen opties:

– Regionale loopschoenenwinkels (deze week er een gezien bij Roadrunner)

– Race Expos

– Racedag collecties

– Online info:

Eén wereld loopt

Nike Reuse-A-Shoe neemt alle merken sneakers die verder gaan dan “zachtjes gedragen” en verandert ze in een gerecycled product dat bekend staat als Nike Grind, dat wordt gebruikt om tracks, binnenbasketbalvelden, velden, velden en speeltuinen te maken.

Vraag: Heb je eerder schoenen gerecycled?

Moet je de schoenen van je broer of zus dragen die opgroeiden om ze te ‘recyclen’?

Merk precies Japans Voetbalelftal Thuisshirt op hoe we het nu ‘opnieuw gebruiken’ noemen, maar het is gewoon ‘oude dingen gebruiken’ ??

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *