nieuw in de sportschool? 10 dingen die je absoluut niet moet doen in de sportschool Uncategorized Dennis Wolf – zal de wolf opnieuw huilen?

Dennis Wolf – zal de wolf opnieuw huilen?

Door Matt Weik

Dennis Wolf kwam uit de Mr. Olympia Contest 2015, Dennis Wolf heeft opnieuw een 4e locatiesleuf in de recordboeken beveiligd – het precieze exact hetzelfde gebied dat hij in 2014 voltooide. Zijn beste plaatsen op de O was in 2013 toen hij voltooide toen hij voltooide 3e achter Phil en Kai. Met alle anticipatie die zoveel leidde als de Olympia van 2016, had Dennis een betreurenswaardige blessure die resulteerde in het afsluiten van zijn wedstrijdseizoen en begin 2016 een chirurgische behandeling, waardoor deze afgelopen Olympia het allereerste jaar was dat hij de Vegas niet sierde Stage in 10 jaar.

Dit Duitse monster staat op 5’11 ‘en is aanzienlijk groter dan tal van de concurrenten op het podium vandaag. Dat gezegd hebbende, de vele recente blessure van deze reus liet zich af of de wolf ooit in staat zou zijn om terug te komen in een IFBB -fase of of dit het pensioen van Dennis zou veroorzaken. Geruchten vulden de markt dat Dennis een grote blessure had en sommige Australisch Voetbalelftal Thuisshirt geruchten waren zelfs dat hij was gestorven, gelukkig was niet het geval. Wolf legde een verklaring af via Social Network, waar hij aankondigde dat hij wat pijn had in TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt zijn schouders, terug, evenals wervelkolom. Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt Na een aantal MRI’s kreeg hij te horen dat hij breuken van zijn wervels heeft van C4 tot C7 die in zijn zenuwkanaal knijpen, waardoor de pijn en het ongemak worden veroorzaakt. Hij besprak de chirurgische behandeling was de volgende stap en dat genezing volgens de artsen snel spoedig zou zijn.

Na de operatie publiceerde Dennis foto’s op Instagram met een veel kleiner type wolf. In feite verklaarden talloze dat het leek alsof hij al zijn winst had verloren – zijn benen wilden een fractie van de grootte zijn die ze waren, evenals zijn armen leken samen met zijn bovenlichaamsmassa weg te slinken. Dennis besprak zeker dat hij tijdens de genezingsperiode veel gewicht verloor, maar het was snel om het te laten rusten door te stellen dat hij snel terug in het fitnesscentrum zou zijn om zich voor te bereiden op het podium.

Eén ding is zeker, wanneer de wolf zijn tanden toont, hij zaken impliceert. Dennis nam precies de beste hoeveelheid tijd die nodig was om zijn lichaam te laten genezen van de chirurgische behandeling, maar zodra hij goedkeuring kreeg van de artsen, was hij terug in het fitnesscentrum exact op dezelfde dag training. Dus hoewel talloze hem telden om nooit terug te komen op het podium, behaalt Dennis al grote winst en begint ze op zijn vroegere zelf te lijken. Onder de bar komen en zware gewichten tillen is niets nieuws voor Dennis, dus verwacht niets minder van hem in zijn voorbereiding dit seizoen.

2017 zal een veelzeggend-verhaal zijn voor de enorme arme wolf. Zal hij in staat zijn om alle massa terug te voegen die hij verloor en mogelijk zelfs nog meer zijn winst? Of zal hij op het podium stappen van een schaduw van zijn voormalige zelf dat talloze fans teleurgesteld laat? Eén ding is zeker, wanneer Wolf op het podium stapt, heeft hij honger, wat niet geweldig is voor de andere concurrenten in de line-up. Als Dennis zijn grootte terug kan krijgen, zijn conditionering moet spijkeren, en alles doet terwijl hij zijn buik zo weinig mogelijk houdt, zien we hem misschien allemaal terug in de top 5 in de extreem nabije toekomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *