nieuw in de sportschool? 10 dingen die je absoluut niet moet doen in de sportschool Sports And Fitness Gezamenlijke verklaring namens MLB, MLS, NBA, NHL, NFL en WNBA over cardiale screening

Gezamenlijke verklaring namens MLB, MLS, NBA, NHL, NFL en WNBA over cardiale screening

De onderzoeksstudie die vandaag door Jama Cardiology is gepubliceerd, is een beeld van het partnerschap onder medische professionals bij MLB, MLS, NBA, NHL, NFL evenals WNBA evenals onze respectieve spelersverenigingen in het afgelopen jaar. Sinds het begin van de pandemie hebben we zorgvuldiger samengewerkt dan ooit om lessen Urawa Red Diamonds Thuisshirt te delen die zijn ontdekt om de allerbeste zorg voor spelers te garanderen.

Als onderdeel van die continue samenwerking implementeerde elke competitie een vergelijkbaar cardiale screeningprogramma voor atleten met eerdere COVID-19-infectie. De screeningprogramma’s, die zijn gebaseerd op aanbevelingen van het American College of Cardiology, worden gebruikt om ernstige aandoeningen te herkennen die voortvloeien uit het virus en helpen bij het bevorderen van de risicovrije terugkeer van een atleet om na COVID-19-infectie te spelen.

Met behulp van niet-geïdentificeerde gegevens van de zes competities, ontdekte de peer-reviewed onderzoeksstudie die vandaag is gepubliceerd, extreem weinig situaties van inflammatoire hartziekten en dat een terugkeer naar deskundige sporten die voldoen aan Covid-19-infectie veilig kan worden bereikt met behulp van deze rendement om te Liverpool FC Thuisshirt spelen om te spelen om te spelen om te spelen om te spelen Screening -programma. In deze onderzoeksstudie van 789 Covid-19 positieve atleten uit onze competities werd het bewijs van inflammatoire hartziekte bepaald bij 0,6% van de atleten. Het onderzoek Stade Rennais FC Thuisshirt ontdekte ook geen ongunstige hartgebeurtenissen die plaatsvonden bij de atleten die een hartscreening ondergingen en vervolgens de deskundige sportparticipatie hervatten. De onderzoeksstudie toont bovendien aan de zorg van club medische en atletische trainingspersoneel die hebben bijgedragen aan de studie.

Net als bij andere lessen die expert sporten hebben ontdekt over COVID-19, worden de resultaten van dit onderzoek in grote lijnen gedeeld om te blijven bijdragen aan het groeiende geheel het voordeel van de samenleving voorbij sport.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *