CARB -verpakking in Las Vegas

Sorry Rer was eerder MIA, ik neem aan dat wanneer ik in Vegas ben, mijn blog gelooft dat het ook dronken kan worden!

Vanmorgen ging ik naar het Hotel Fitness Center voor een uithoudingsvermogensessie, maar kreeg een sms van Meghann zodra ik daar aankwam om te bevredigen voor brunch. Aangeboden aan de vrouw met het eten! Ik draaide me om en ging me klaarmaken.
Mijn nieuwste video’s

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Meer video’s

0 seconden van 12 minuten, 7 seconden

Volgende
Onorthodox boek en Netflix -evaluatie
07:28

Live
00:00
08:21
12:07

We gingen naar een schattig bitcafé bij de handtekening in de MGM. Het kenmerkende gebied van het hotel is super leuk!

Ik heb een vegetarische omelet met toast.

Op de methode om bezoeker Samantha te brunchen, zag Samantha me en introduceerde zichzelf. Als je me ooit dood aan de kant van de weg ziet, stop dan even goed en staat hallo, dus Ben gelooft dat ik echt een buddy kan hebben!

Mijn ontbijtvrienden waren Anne, Meghann en Stephanie

We zijn geen modellen, we zijn hardlopers, dus het duurt lang om een ​​geweldige kans te krijgen …

De blog van Stephanie heet Run For Fun en ze gaf me deze ongelooflijke hoofdband !!!

Ik vind het leuk, omdat de run van vanavond echt voor de lol is, net zo goed als ik mezelf moet herinneren om ervan te genieten (in plaats van alle tijd te besteden aan het vrezen!).

Na het ontbijt ging ik naar Ross voor een shirt met lange mouwen. Ik was niet van plan Las Vegas zo koud te zijn en ik heb niets warms gebracht om binnen te rennen! Het wordt verondersteld in de jaren 40 te zijn aan het begin en wordt alleen maar kuiter als we gaan.

Ik heb iets ontdekt waarvan ik hoop dat het zal werken en teruggaat naar ons hotel.

Op de methode daar maakte ik een uiterst noodzakelijke koolhydratenstop voor een zoute krakeling!

Zoute koolhydraten is mijn favoriete pre-race maaltijd.

Ik heb ook een salade gekozen die 45 minuten duurde om te krijgen !!! Het was nogal belachelijk. Ik wist niet zeker wat ik nog meer moest eten, dus ik kreeg een salade om me te vullen. Idealiter zal het mijn maag niet van streek maken.

Ik heb ook een paar Chinese eten van Ben gestolen.

Alles wat ik begrijp is …

Oké, ik moet me voorbereiden op de halve marathon! Ik geloof niet dat ik ooit ‘s middags ben rennen, dus dit zal interessant zijn. Mijn buik is het hele weekend raar geweest (het was eigenlijk raar sinds ik slecht na de panama kreeg, zowel aan als uit!). Ik hoop dat koolhydraten en ton water voldoende zullen zijn om me naar de finish te brengen !!!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Pin

Delen

Mail

Delen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *