10 SUREKE WANNEER OMDAT OM SWIMPLE DUURSURANT

TE BOOKEN HOE BOST BEREIKEN ZWEMBOST
Het is de menselijke natuur om zelf veel beter te willen. Dit omvat wat dan ook van werk aan je sociale leven tot fysieke fitheid enzovoort. Zelfgenoegzaamheid is niet slecht, maar ook noch streeft ook naar je hoogste potentieel. Er zijn enkele dingen die je uiteindelijk je ‘piekprestaties’ bereikt, maar je fysieke fitness-prestaties zijn er een van degenen die het lijkt erop dat er altijd ruimte is voor verbetering. Dit geldt met name voor zwemmers.
Inhoud [verberg
Hoe zwemmend endurancebe te boost consistent
Sets met een constant tempo
Verlaag de herhalingen door de afstand te vergroten
Kleinere rustintervallen
Voeg een sprintset toe
Doe intervaltraining
Gebruik een trekboei wanneer het moe wordt
Zwem indien mogelijk in het open water
Kracht- en dryland-trainingen
Krijg voldoende rust

Inpakken

Zwemmen is een van de meest prominente vormen van aquatische oefening. Er zijn een aantal voordelen die het heeft – fysiek, mentaal, evenals fysiologisch. In feite ontdekte een onderzoeksstudie van Swim England dat fysiologische voordelen van zwemmen opgenomen:
Verbetert de cardiorespiratoire fysieke fitheid, evenals uithoudingsvermogen bij gezonde prepubertalmeisjes en volwassenen, vrouwen tijdens de zwangerschap, kinderen met astma, evenals volwassenen met osteoartritis.
Verbetert de systolische bloeddruk bij volwassenen met abnormaal hoge bloeddruk (hypertensie).
Swim Training Studies hebben verbeteringen gemeld in zowel maatregelen van hart, evenals de functie van de bloedvat, evenals precies hoe gevoelig het lichaam is voor de effecten van insuline bij volwassenen met hypertensie, evenals het bloedvatfunctie bij oudere volwassenen.

Of u nu een recreatieve zwembadzwemmer bent of geniet van de meer competitieve zwemstijlen, het verbeteren van uw uithoudingsvermogen zal wonderen werken. Naarmate je waarschijnlijk vermoedt, kun je even zwemmen voor langere perioden van tijd evenals langere afstanden. Bovendien helpt het verbeteren van uw uithoudingsactiviteit uw hart, longen, evenals circulatiesysteem gezond. Bovendien zal uw algemene fysieke fitnessniveau toenemen. Als u precies geïnteresseerd bent om het zwemmen uithoudingsvermogen te stimuleren, dan zijn hier een paar tips om u op weg te helpen.
Wees consistent

Consistentie is de sleutel als het neerkomt op het vergroten van het zwemuithoudingsvermogen. Als je alleen zwemt als je een maand hebt, dan is de kans groot dat je niet veel verbetering zult zien. Ik zeg niet dat je elke dag het zwembad moet raken, maar wees echter consistent in je inspanningen. Begin door elke week te gaan. Vanaf daar kunt u beginnen met het toevoegen van extra dagen aan uw zwemregime.
Sets met een constant tempo
Als u precies wilt begrijpen hoe u het zwemmende uithoudingsvermogen kunt stimuleren, begin dan met het uitvoeren van sets in een constant tempo. In plaats van in te duiken en het alles voor tien minuten te bieden, traagt ​​je snelheid en voer zowel een constante constante snelheid uit voor langere hoeveelheden tijd.
Verlaag de herhalingen door de afstand te vergroten

Een andere fantastische methode om je zwemuithoudingsvermogen te boost, is om je herhalingen te verlagen, maar versterk echter de afstand. focus op je afstand in plaats van je snelheid. Het is een typische misvatting om te geloven dat je op korte afstand zo snel mogelijk moet gaan om het uithoudingsvermogen en fysieke fitnessprestaties te verbeteren.
Bijvoorbeeld, in plaats van een 8 × 50-set te doen, doe dan een 4 × 100 set. Als de 4 × 100 set veel beter gaat dan je dacht, probeer dan 2 × 200 te doen. Je zwemt precies op dezelfde afstand – alleen zonder de extra rustperioden, wat betekent dat je langer zult zwemmen.
Kleinere rustintervallen
Jezelf geven een pauze tussen sets is belangrijk. Het is echter echt eenvoudig voor die minuten rustintervallen om in twee of drie minuten te veranderen. We zijn er allemaal geweest; Ikzelf inbegrepen. Het hebben van kleinere rustintervallen tussen elke set, helpen bij het ontwikkelen van uw uithoudingsvermogen en helpt ook u een ongelooflijke training in!
Voeg een sprintset toe

Kom nog niet zo goed comfortabel. Je wilt die hartpercentage nog steeds krijgen, wat betekent dat je toevoeging in een sprintset. Het doen van een sprint in je routine-workout is een definitieve methode om het zwemuithoudingsvermogen te boost.
Doe intervaltraining
Heb je begrepen dat intervaltraining zowel de aerobic als anaerobe-systemen werkt? Daarom verbetert u het uithoudingsvermogen en uw cardiovasculaire fysieke fitnessniveaus. Er zijn een paar opties voor het doen van intervaltraining tijdens het zwemmen. U kunt uw intervallen voor een set verlagen. Een voorbeeld zou een 4 × 100 in 1 minuut en 45 seconden doen. Wanneer je dat tempo hebt genageld, kun je het zakken. De andere keuze is om uw intervallen te behouden, maar versterk echter uw intensiteit. Dus, elk stelde je het doel om het sneller te doen dan die vordert.
Gebruik een trekboei wanneer het moe wordt

De kansen zijn zwemmen is niet jouw enige soort oefening. Als je benen moe zijn of je lichaam gewoon een beetje boost nodig heeft, gebruik je een trekboei door het tussen je dijen te plaatsen. De functie van een pull boei is om te helpen produceren extra drijfvermogen voor je heupen. Het zal je helpen focussen op je beroerte, de kernstam te verbeterenina en traag in je beroerte.
Zwem indien mogelijk in het open water
Zwem je vaak in de open water? Zo niet, dan moet je zeker beginnen. Vooral als u zich precies afvraagt ​​hoe u het zwemuithoudingsvermogen kunt stimuleren. Zwemmen in het open water is moeilijker dan zwemmen in een zwembad. Maar wees echter opgemaakt van het tij en het heden – je moet niet in het open water zwemmen wanneer de omstandigheden gevaarlijk zijn.
Kracht- en dryland-trainingen

Sterkte en dryland-trainingen zijn een belangrijke sleutel om uw zwemuithoudingsvermogen te vergroten. Het uitvoeren van dit soort oefeningen zorgt ervoor dat u andere spiermassa-groepen gebruikt. Het uitwerken van de armen, benen, achterkant evenals kernspieren buiten het water helpt ze te verbeteren, wat betekent dat er minder vermoeidheid zal zijn als je er weer in springt. Stamina-oefeningen zijn een definitieve methode om je zwemuithoudingsvermogen te stimuleren en je te verhogen uitvoering.
Krijg voldoende rust
Luister naar je lichaam en bieden het veel rust. Vergeet niet dat je lichaam zoveel dingen voor je doet, evenals het is belangrijk dat je ervoor zorgt. Zorg ervoor dat je ‘s nachts genoeg rust krijgt. Als er een dag is waar u zich gewoon “uit” voelt, evenals kan vertellen dat uw lichaam een ​​pauze nodig heeft – geef het dan dat. Of denk erover na te denken over het doen van een lager effect in het zwembad voor een meer herstellende soort training. Door jezelf te duwen is nooit een arme ding, maar ook niet geeft je lichaam de zorg die het nodig heeft, wat sommige dagen off- of restauratieve trainingsdagen omvat.
Inpakken
Als u geïnteresseerd bent in het ontdekken van precies hoe u het zwemmende uithoudingsvermogen kunt stimuleren, vermeld we hierboven 10 SUREKE MANIEREN die u zullen helpen om dat doel te verwerven! Die 10 tips worden hier vermeld. Om consistent te zijn met je zwemmen. Zwem sets met een constante snelheid en laat de herhalingen lager door de afstand die u zwemt te vergroten. Begin met het nemen van kleinere rust tussen sets, voeg een af ​​en toe sprint in in je trainingen en doe een intervaltraining. Gebruik een trekboei wanneer je benen moe zijn en uit het zwembad komen om in het open water te zwemmen wanneer je maar kunt. Zorg er ook voor dat u geen droge landworkouts verwaarlozen (denk aan kern, armen, benen) en verkrijg genoeg rust!
Misschien kun je echter niet alle 10 van deze doen, maar als je ze echter langzaam in je routine kunt implementeren, zijn we er zeker van dat je begint te zien dat je zwemuithoudingsvermogen begint te vergroten !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *