nieuw in de sportschool? 10 dingen die je absoluut niet moet doen in de sportschool Sports And Fitness 3 leuke manieren om je kinderen veel meer in beweging te krijgen en beter te eten

3 leuke manieren om je kinderen veel meer in beweging te krijgen en beter te eten

op twee jaar oud, mijn kind kan al veel meer hangende beenverhogingen doen dan ik kan. Dat klinkt misschien verrassend, maar speeltijd en activiteit is belangrijk. Actief zijn is tenslotte een natuurlijke impuls voor jonge kinderen. Als ouders is het onze taak om ervoor te zorgen dat de activiteit doorgaat in de adolescentie en verder – hun gezondheid kan ervan afhangen. Volgens nieuw onderzoek stijgen de obesitaspercentages bij kinderen.

Hier is het goede nieuws: gezonde kinderen opvoeden hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Het essentiële is om veel meer beweging in alledaagse gebeurtenissen te werken. Weet u niet zeker waar u moet beginnen? Dit is hoe mijn vrouw en ik fitness tot een familieaangelegenheid maken.

1. Maak nieuwe routines
Elke ochtend gaan mijn kind en ik naar de coffeeshop een blok verderop. Met de korte wandeling kunnen we stappen krijgen en samen tijd doorbrengen. Bovendien wordt het geleverd met een kleine beloning: donker gebraad voor mij en gestoomde melk voor hem. Dan lopen we terug. Alles bij elkaar krijgt hij ongeveer 1.400 stappen per enkele reis. Deze kleine taak lijkt misschien triviaal, maar het krijgt onze dag een actieve start. het beste gedeelte? Mijn kinderen kunnen nu wandelingen beschouwen als avonturen met concrete doelen. Als uw kinderen zichzelf graag uitdagen, overweeg dan om ze een Fitbit -aas (leeftijd 8+) te krijgen, zodat ze hun stappen en actieve minuten kunnen volgen. De positieve versterking die feestvieringen en virtuele badges bieden, kan helpen bij het creëren van gezonde praktijken die niet als werk voelen.

2. Moedig georganiseerde sporten aan
Mijn vrouw en ik hebben onze kinderen ingeschreven in alles, van voetbal en basketbal tot tikken en ballet. We proberen ze bloot te stellen aan verschillende activiteiten, zodat ze een paar kunnen vinden die ze leuk vinden. Teamsporten en klassen helpen kinderen vertrouwd te maken met de positieve, dynamische energie van een groep, terwijl ze hun hartslag verhogen en feel-good endorfines stromen. Als u lid wordt van een georganiseerde sport of het volgen van een klas niet mogelijk is, probeer dan uw best te doen om de schermtijd te beperken en het actieve spel thuis te maximaliseren.

3. Instrueer hen over gezond voedsel
In ons huis geloven we niet in het beperken van voedsel. In plaats daarvan moedigen we onze kinderen aan om gezonde keuzes te maken en traktaties te herkennen als af en toe uitspanning. IJs, pizza en koekjes zijn allemaal eerlijk spel, zolang ze actief zijn en de meeste van hun voedselkeuzes gezonde zijn. We lopen vaak met onze kinderen naar de supermarkt, laten ze hun favoriete fruit en groenten uitkiezen en maken vervolgens samen smoothies. Op die manier komen ze in stappen en leren ze hoe heerlijk gezond voedsel kan zijn.

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U moet deze informatie niet gebruiken om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact Japans Voetbalelftal Thuisshirt op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fitnessroutine beginnen.

Harley Pasternak

Celebrity -trainer en voedingsdeskundige Harley Pasternak behaalde een Master of Science -graad in Oefening Physiology and Nutritional Sciences van de Universiteit van Toronto, en een honours diploma in Kinesiology aan de Universiteit van West -Ontario. Als fitness- en voedingsspecialist heeft Harley talloze beroemdheden opgeleid, waaronder Adam Levine, Gwen Stefani, Jessica Simpson, Ariana VfL Wolfsburg Thuisshirt Grande, John Mayer, Charlie Puth, Jordana Brewster, Rob Pattinson, Tobey Maguire, Lady Gaga, Megan Fox en Jennifer Hudson . Hij is verschenen op MTV, VH1, de Oprah Winfrey Show, Dr. Oz, The View, The Tyra Banks Show, Access Hollywood, Extra, Rachael Ray, het volgende topmodel van Amerika, Good Morning Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt America, The Today Show, en veel recent, Wraaklichaam met Khloe Kardashian op E! Harley heeft ook een lezing over de hele wereld gegeven en doet regelmatig spreekbeurten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *