nieuw in de sportschool? 10 dingen die je absoluut niet moet doen in de sportschool Sports And Fitness Sportwetgevingadvocaat Scott Andresen geeft commentaar op zaken die profiteren van Cubs ‘Success

Sportwetgevingadvocaat Scott Andresen geeft commentaar op zaken die profiteren van Cubs ‘Success

uw team is hot, dus u krijgt dit idee. Waarom niet naar CafePress gaan en de teams-T-stukken en hoeden aanbieden. Profiteer SL Benfica Thuisshirt van het moment, toch? Wie wil er niet snel geld verdienen?

Echt, echt slecht idee.

Neem het succes van Cubbie van vorig jaar in de play -offs, wat leidt tot een World Series -kampioenschap. Rogue -leveranciers kwamen zowel uit het houtwerk als de Cubs en MLB gingen aan het werk – in de zoektocht naar iedereen die handelsmerk inbreuk maakt.

En ze klemden op iedereen vast met de steun van de autoriteiten van Chicago, waardoor ongeautoriseerde leveranciers ter plekke uit gezelschap werden.

Nu kunnen vervalsers ‘overijverige handelsmerkpolitie voor de rechtbank’ moeilijk maken. Dat is echter nog een slecht idee. Litigation is kostbaar en een verliezende propositie voor de vervalsers.

Zoals gespecificeerd door Scott Andresen, maker van Chicago -wetgevingsbedrijf Andresen & Costa Ricaans Voetbalelftal Thuisshirt Associates, specialisten op het gebied van sport en handelsmerkwetgeving, “mijn begeleiding voor iemand die wordt geknepen om te verkopen Bootleg T -shirts zou zijn om te smeken om vergeving, om vergeving te SC Braga Thuisshirt smeken, om vergeving te smeken, om vergeving te smeken. Het is nogmaals, betaal een verstandige regeling en verhuizing met je leven. ”

Volledige details op

Ga naar Scott Andresen, ga naar

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *