Adobe Physiques

door Matt Weik

Tegenwoordig zijn de grootste trend op het sociale netwerk foto’s – meer specifiek selfies. Hoewel ik persoonlijk geloof dat het zowel uit management als absoluut narcistisch is, voor elk eigen eigen. U kunt niet inloggen op Facebook, Twitter, Instagram of welk sociaal netwerkplatform u ook gebruikt zonder foto’s te zien gepleisterd ergens met individuen over het algemeen naakt ideaal voor uw ogen, waardoor niets aan de verbeelding wordt overgelaten. Normaal gesproken kunt u een toilet op de achtergrond vangen, want om de een of andere reden is er een obsessie met selfies met doucheruimte (dat is echt nogal walgelijk). Dat lijkt de methode die de fysieke fitnessmarkt tegenwoordig is. Vrouwen zijn echter waarschijnlijk een paar van de ergste wanneer het betrekking heeft op selfies. Niet veel meer is het, “hoe ziet mijn make -up er vandaag uit?” Of: “Vind je mijn jurk leuk?” Nu is het “bekijk mijn nep -tieten en kont in deze tandheelkundige floss bikini die ik draag.” Het is absoluut vernederend en van streek om te genieten van vrouwen hebben geen eigenwaarde meer zonder dit soort afbeeldingen.

Het is één ding om plastic chirurgische behandeling te laten doen, maar het veranderen van je lichaam alleen door foto’s van jezelf te ‘bewerken’ van jezelf verhoogt een wenkbrauw. Wat probeer je te bewijzen? Plastic chirurgische behandeling is grotendeels een langdurige ding (tenzij u problemen heeft en dingen die moeten worden verwijderd). Om een grotere buste te krijgen, gaan vrouwen onder het mes om hun borsten te verbeteren. Als ze ervaren vanaf een pannenkoeken, gaan ze onder het mes om implantaten te krijgen om ze zowel geweldig als rond te maken. dunne lippen? Geen probleem, we schieten ze op en laat je in een mum van tijd als een eend verschijnen! Laten we de jongens echter niet weglaten. Geen kalveren? Krijg implantaten. Houd wat buikvet vast, Engels Voetbalelftal Thuisshirt ga je gang en krijg Lipo en terwijl je er bent, weet niet te onthouden dat ze ze nep-buikspieren laten invoegen om ervoor te zorgen dat je het hele jaar door rockin bent. Ben ik het eens met alle operaties die er zijn? Nee. Maar wat je ziet als wat je krijgt. Als je hun foto op internet ziet en ze persoonlijk tevreden stelt, zien ze er op zijn minst hetzelfde uit. Met Adobe Physiques is wat je op het sociale netwerk veel vaker ziet dan niet dramatisch anders dan wat je in het echte leven zou zien.

Als ik in de tijdperk van selfies geloof, kan ik echter niet helpen om te geloven over de componeer op auto’s en vrachtwagenspiegels – “objecten in spiegel zijn beter dan ze verschijnen”. In werkelijkheid, als je je eigen slogan zou produceren voor de selfie Bayer 04 Leverkusen Thuisshirt -posten van de fysieke fitnessmarkt, moet het zoiets vermelden … “Niets in spiegel is zoals het lijkt”. Omdat het niet is. Ga naar de new-age wereld van digitale bewerking. Veel meer specifiek, de wereld van Adobe-waar je een vierhonderd pond man kunt nemen en hem in een Griekse adonis kunt veranderen met behulp van een schild gemaakt van de moeilijkste buikspieren die een persoon ooit in de Ajax Thuisshirt kwestie van minuten heeft gezien. Geloof me niet? Ga naar YouTube en blader door “Photoshop Body” en je zult ontdekken dat je heel veel video’s zult ontdekken die je precies laat zien hoe eenvoudig het is om foto’s te manipuleren en duds in studs te veranderen. Dan komt de extreme realiteit. Hoewel het gebruik van softwaretoepassing zoals Adobe (Photoshop) een persoon kan helpen er een stuk aantrekkelijker uit te zien, is de waarheid, wanneer je buiten het wereldweb stapt en je voordeur sluit om met de echte wereld om te gaan, jij Nog steeds een dikke klootzak.

Natuurlijk, je kunt je foto’s in een arts maken om veel meer gedefinieerde buikspieren te produceren, grotere benen gezien het feit dat je ze niet traint, armen die stripfiguren er klein uitzien, evenals een V-Taper waardoor je mid-sectie er dunner uitziet dan Je potloodhals. Het zal u helpen herkend te worden. Heck, u kunt er zelfs wat service uit halen als u een op de internetfitnessinstructeur bent of als u wordt gesponsord door een supplementbedrijf om hen te helpen producten aan te bieden door uw imago te gebruiken. Dat is allemaal geweldig, veel meer kracht voor je als je een douchebag wilt zijn. Ondertussen zijn er mensen beschikbaar om hun bollen te trainen om eruit te zien als die foto’s van jou op je Instagram -account wanneer in werkelijkheid geen mogelijke methode is dat ze er zo uit kunnen zien, tenzij ze een zwaar medicijn gemengd drankje hebben, wat veel fitnesscentrum Ratten en weekendstrijders zouden niet proberen aan te raken.

Meer slecht nieuws voor je selfie-stick verslaafden. Studies die onlangs zijn uitgevoerd, laten zien dat individuen die regelmatig nemen en selfies publiceren, kunnen ervaren bij psychische stoornissen. Bovendien kunnen veel van deze personen lijden aan oefenafhankelijkheid naast de mogelijkheid van een eetstoornis. Ik heb onderzoeksstudie gepubliceerd over oefenafhankelijkheid en een paar van de eigenschappen die zijn ontdekt in degenen die selfies nemen met de aandoening. De illusie die wordt verstrekt aan het publiek van lichaamsbouw die zowel is aangeraakt als verbeterd is slecht voor het grote publiek dat ernaar streeft hun PR na te strevenEerste Social Network Fysieke fitheid beïnvloeder. Dit brengt hen ook met het gevaar van oefenafhankelijkheid en eetstoornissen in een poging om een soortgelijk lichaam te verkrijgen als wat ze worden gebruikt om te zien op hun computerschermen of telefoons.

De digitale bewerking van foto’s is het doden van de markt en biedt het een zwart oog – alsof het nog veel meer hulp op die afdeling nodig had. Wie zou alles geloven dat van de markt komt als mensen begrijpen dat het allemaal een illusie is? Ja, bodybuilding in het algemeen is een illusie tot op zekere hoogte vanwege de olie, evenals het bruinen van een concurrent om onder die felle lichten te komen en dat het zijn (of haar) moeilijke werk in het fitnesscentrum en de keuken laat zien . Dat gezegd hebbende, wie zou ooit van je afhangen als ze ontdekten dat je niets meer bent dan een Adobe -lichaamsbouw? Een nep. Een fraude. De wereld zoals u begrijpt, zal het om je heen neerstorten wanneer je wordt blootgesteld. Het is eerder gebeurd, en het gebeurt hier de laatste tijd veel vaker. Geloof niet dat je ermee wegkomt. Het komt vandaag mogelijk niet voor, maar uiteindelijk zult u worden onderworpen en wordt opgeroepen. Dus waarom gevaar je bezetting en trackrecord gevaar over sommige bewerkte foto’s? Het is het niet waard. Leg de adobe neer en pak de gewichten en schoon voedsel. Doe het op de ideale manier. Respecteer de reis en online de levensstijl. Het zal het zoveel veel bevredigender maken wanneer u de resultaten in de spiegel blijft zien, zonder alle digitale bewerking te hoeven gebruiken. Stop met liegen tegen jezelf en tegen je volgers. Voer uw service uit (de verkoop van uw lichaam voor monetaire winst) met integriteit, want wanneer uw naam in de modder staat, is het moeilijk om het op te ruimen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *