nieuw in de sportschool? 10 dingen die je absoluut niet moet doen in de sportschool Uncategorized Ontmoet Banana Hammock evenals vrienden

Ontmoet Banana Hammock evenals vrienden

in een poging mijn ernstige depressie te verlichten, Ben kwam laatst huis met een aquarium. Ik vertelde hem dat het niet zou werken, evenals we het erover eens dat het aquarium vooral voor hem is. Maar ik ga net zoveel mee spelen als mijn trieste, katachtige en hondloze zelf. We gingen naar de dierenwinkel en kregen drie nieuwe vrienden.

Ontmoet Banana Hammock, Ghost omgaan met Killa en Chinchilla. Kun je zien dat we veel tijd in deze namen hebben gestoken, maar ook niet zomaar gingen met de allereerste drie belachelijke concepten waar we misschien van geloven?
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Running Journal Inspecteer in met run eat herhaling

Meer video’s

Volgende
Marathon training dag 1
03:12

Live
00:00
08:21
00:51

Banana Hangock is zowel de enige jongen als Chinchilla en Ghost -omgang met Killa zijn meisjes. B.H. is zo genoemd omdat we vandaag ook een bananenhouder hebben gekozen. Ik bel ze bananenhangmatten?

Ik besloot vandaag een echte online vergulde lunch te hebben. Een sammie, chips en Cole Slaw.

Ik had echt geen andere optie om Cole Slaw te maken, omdat ik 20 pond kool heb! Evenals mijn excuses aan mezelf dat ik een foto op het web heb gezet, waar ik eruit zie alsof ik serieuze acne heb. Koop wat Mac Studio Repair Monica, serieus! Ik gebruikte LF Mayo, azijn, suiker, zout en mosterd – gemengd tot smaak, met appels, wortelen en rozijnen.

Snacks omvatten ook veel druiven die ik niet op het aanrecht zou moeten houden, evenals TJ’s PB -gevulde pretzels.

Ik heb dat Caitlin van Caitlin voor het diner gemaakt voor het avondeten. Ik maak echt de OG -versie hiervan altijd in de herfst/winter, maar ik geloofde nooit dat ik broccoli of tofu toevoegde. Ik heb kikkererwten toegevoegd in plaats van tofu voor mijn favoriete eiwit.

Uiteindelijk heb ik een beetje kaas toegevoegd, omdat het zout nodig had en een beetje droog was. Dit is hoogstwaarschijnlijk, omdat ik de no -zout toegevoegde maïs kreeg en de kikkererwten de vloeistof opzuigen.

Nu probeer ik mezelf uit te praten door weer het ijs op te slaan. Veel succes met die Monica, veel geluk …

Ben’s willekeurige opmerking van de dag:

*Ik kan het echt niet zeggen, omdat het wild ongepast is en een gevecht tussen ons kan veroorzaken. Na een extreem grappig gesprek tussen de badkamerdeur vertelde ik hem dat ik ging zetten wat hij op de blog zei, vertelde hij me:

Ben: “Je hebt het deel van je hersenen beschadigd dat je vertelt wat geschikt is.”

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Impossible Teriyaki Bowls – Pre Race Recept

Impossible Teriyaki Bowls – Pre Race Recept

Impossible Burger Teriyaki Bowls Recept voor lopers. Recept voor lange run of pre -race diner voordat u de halve marathon loopt

de allerbeste bevestigingen voor hardlopers

de allerbeste bevestigingen voor hardlopers

Hier is een lijst van 51 positieve bevestigingen voor hardlopers. Ik heb deze vandaag op Instagram genoemd, omdat je misschien niet herkent

Licht zure room enchiladas- Eenvoudig recept voor doordeweekse nacht

Licht zure room enchiladas- Eenvoudig recept voor doordeweekse nacht

Eenvoudig enchiladas recept dat vol zit met gezonde ingrediënten! Deze lichte Mexicaanse traditionele is een fantastisch diner en maakt

Pan Pan Garnalen Taco’s met romige koriandersaus

Pan Pan Garnalen Taco’s met romige koriandersaus

Eenvoudige SHRIMP TACOS SLECHT PAN Recept. Lichte garnalentaco’s met koriander roomsaus verpakt verpakt met eiwitten, evenals bijgevuld met W

Eenvoudige geschulpte aardappelen met broccoli -recept

Eenvoudige geschulpte aardappelen met broccoli -recept

Eenvoudige geschulpte aardappelen met broccoli -lichtreceptwaps. Veggie ingepakt huishoudelijke zijmaaltijd potluck recept

ELOTE RECEPTE-EASY Mexicaanse straat maïs thuis

ELOTE RECEPTE-EASY Mexicaanse straat maïs thuis

ELOTE RECEPT – Eenvoudig Mexicaanse straat maïsrecept met Spaanse kaas topping. Probeer dit gezonde handvat een traditionele Mexicaan

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *