nieuw in de sportschool? 10 dingen die je absoluut niet moet doen in de sportschool Sports And Fitness Ben je een atleet? Onderzoekers zeggen dat ze de grootte van uw …

Ben je een atleet? Onderzoekers zeggen dat ze de grootte van uw …

van Matt Weik moeten vergelijken

Het is altijd interessant om al deze theorieën te horen dat als deze vinger langer is dan die vinger, je een genie bent. Als die vinger langer is dan deze vinger, ben je een seksgod. Wat dan ook. Nu lijkt er een nieuwe theorie te zijn dat onderzoekers die in de aankoop uitbrengen om erachter te komen of je een atleet bent, je de maten van deze lichaamsdelen moet vergelijken.

Wil je dat ik de grootte van mijn wat vergelijk?
Voordat je je laden laat vallen en een heerser uitbreekt, vragen onderzoekers je om naar je vingers te kijken. In het bijzonder de grootte van uw wijsvinger en ringvinger. Een professor aan de Universiteit van North Dakota koos ervoor om wat onderzoek te doen met de hulp van zijn zoon. Ze wilden kijken naar de verhouding van wijsvinger- en ringvingerlengtes en hoe ze zich verhouden op de atleten van vandaag en of er een link is naar hun algehele kracht.

Het onderzoek gedaan naar de verhouding van deze twee vingers is gebleken dat het betrekking heeft op de algehele spierkracht bij jongens. De professor zei tegen: ‘Onderzoek de vingers van uw hand. Wat is langer: de wijsvinger – degene die u gebruikt om met te wijzen – of uw ringvinger? Er is enig indirect bewijs dat deze cijferverhouding van de lengte van de vingers wordt geïdentificeerd tijdens vroege foetale ontwikkeling door testosteron – hoe veel meer testosteron de foetus produceert, hoe langer de ringvinger, dus hoe kleiner de cijferverhouding. Testosteron is het natuurlijke steroïde hormoon dat de prestaties van sport-, atletische en fitnesstest verbetert. Over het algemeen zijn mensen met kleinere cijferverhoudingen betere atleten. Onze studie toont aan dat jonge jongens met lagere cijferverhoudingen een betere handgripsterkte hebben, ongeacht hun leeftijd of lichaamsgrootte. ”

Wanneer u naar uw handen kijkt, zou uw ringvinger langer moeten zijn dan uw wijsvinger (om als “een atleet” of “sterk” te worden beschouwd). Ik sta niet 100% achter deze studie – althans nog niet. Om te beginnen is het veel meer een Pools Voetbalelftal Thuisshirt generalisatie zonder echte correlatie. Het onderzoek besprak ook dat er in een afzonderlijke studie van iemand anders een vergelijkbare correlatie was tussen vingervatio’s bij vrouwen en hun basketbalvaardigheden.

De mijne is groter dan die van jou … veel succes kleine Tim.
Dus, hoewel ze iets lijken te zijn, is dieper en veel uitgebreider onderzoek nodig om aan te tonen dat dit het geval is. Er is veel meer dat een topsporter wordt dan de lengte van je vingers. Je moet kijken naar balans, snelheid, behendigheid, fundamentals, Villarreal CF Thuisshirt hand-oog coördinatie, enz. Zeggen dat iemand een goede atleet zal worden op basis van hun vingerlengtes is naar mijn mening een schot in het donker. Ik weet zeker dat we mensen door de straten kunnen vinden die niet eens een rechte lijn kunnen lopen, maar als je een kijkje neemt naar vingerlengtes, neem je aan dat ze een Olympische atleet waren. Laten we niet allemaal beginnen te denken dat we professionele atleten kunnen zijn nadat we onze vingerlengtes hebben bekeken. Er is veel meer werk dat moet worden geplaatst om die status te bereiken. Het is alsof je zegt dat een kerel met een groot lid ongelooflijk in bed zal zijn, praat met Real Madrid Thuisshirt vrouwen die die correlatie hebben bestudeerd en je kunt er misschien ook achter komen dat dit ook niet het geval is.

Bronnen:

1.) Tomkinson, Jordan, Tomkinson, Grant. “Cijferverhouding (2D: 4D) en spierkracht bij adolescente jongens.” Early Human Development, 2017; 113: 7.

2.) Universiteit van North Dakota. “Atletisch vermogen en vingerlengte gekoppeld?” ScienceDaily. 17 augustus 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *