Running Les #1: Hydrateer!

Ik begrijp het veel beter dan dit. Ik ben veel beter dan dit, maar vandaag was ik absoluut uitgedroogd tijdens mijn run. Eerst had ik het gevoel dat ik honger had, toen besefte ik dat ik dorst had. Ongelooflijk dorst. Zoals, ik wil de dorst van de tuinslang van iemand high jack jack.

Uiteindelijk heb ik mijn run kort gesneden en 9 mijl gedaan met walkpauzes. Ik was bedoeld om vandaag 10 en 10 morgen te doen. Ik moet dit weekend mijn lange run in twee delen breken, aangezien we morgenochtend op een roadtrip gaan, evenals mijn lange runs op dit moment 3 uur duren!
Mijn meest recente video’s

Marathon training dag 1

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 12 seconden

Volgende
5 minuten rennen opwarmen a
05:34

Live
00:00
08:21
03:12

Dus ik neem aan dat het terug is naar de basisprincipes met een tip die ik verplicht om minstens 3 volle flessen water per dag te drinken. Dit was nooit eerder een probleem, maar ik geloof dat de kuitere temps en de grotere obsessie met Seltzer mijn waterconsumptie pijn hebben gedaan. Mijn waterfles bevat 48 oz. Ik ga ervoor zorgen dat ik het vult en drink alles 3 keer per dag.

Het ontbijt was veel verschillende dingen. Toen ik huis kreeg, trok ik een ton water en at ik een kom ontbijtgranen. Na een douche maakte ik een yoghurtkom en had ik een half stukje toast met PB. Ik begrijp niet of het de uitdroging was die sprak of wat, maar ik bleef maar eten!

Ik heb een hectische leuke dag voor me! Vrijdag verrukt, tot ziens een beetje?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf hiervoor kiezen:

Precies hoe u de Run / Walk -techniek kunt gebruiken voor lange runs

Precies hoe u de Run / Walk -techniek kunt gebruiken voor lange runs

Precies hoe u de Run/Walk -techniek kunt gebruiken voor Marathon Training Long Run. Trick to Half Marathon en volledige training. Waarom rennen/lopen m

3 Component Mocha Smoothie

3 Component Mocha Smoothie

Eenvoudig mokka smoothie recept met echte Californische melk, koffie -ijsblokjes en yoghurt! Probeer dit Healthy Shake -recept voor BRE

Mango Eco-vriendelijk Smoothie Bowl Recept:

Mango Eco-vriendelijk Smoothie Bowl Recept:

Ongelooflijk milieuvriendelijk smoothie-recept met yoghurt. Mango Eco-vriendelijk smoothie-recept in een kom die vol zit met gezonde ingredietns en

Run Eat herhaling Instagram Q&A – 21 april

Run Eat herhaling Instagram Q&A – 21 april

@Runeatrepeat Instagram Q&A precies hoe u geïnspireerd kunt raken om opnieuw te rennen na een jaar zonder races en nu uit vorm heb je ooit

Run Eet herhaalde vakantielijst en een enquête

Run Eet herhaalde vakantielijst en een enquête

Blogonderzoek runnen 2020 en vakantielijst. Run Eet herhaalde kerstkaartlijst en wat vereist u om uw beste leven te leiden

Eenvoudige stalen gesneden haver in het recept voor rijstkoker

Eenvoudige stalen gesneden haver in het recept voor rijstkoker

Eenvoudige stalen gesneden haver gemaakt in rijstkoker. Recept voor havermout gekookt in een rijstkoker met melk, water en banaan. Gezond⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *