Kieskeurig kieskeurig

Hoewel ik niet geloof dat ik een kieskeurige eter ben, geloof ik echt dat ik een picker ben. Geen neuspicker (nou ja, soms), maar een voedselplukker. Ik grijp altijd een hap van dit of een handvol daarvan. Onnodig te stellen dat veel hiervan ongedocumenteerd wordt?

Mijn middagsnacks waren een handvol Kashi -crackers (te koop bij Target), een stuk rozijnenbrood en PB uit de pot. Betrapt. Omdat ik geen tijdapparaat heb en kan niet zo goed teruggaan en foto’s maken van al deze “keuzes”, moet je er gewoon mijn woord voor geloven.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Running Journal Inspecteer in met run eat herhaling

Meer video’s

0 seconden van 51 seconden

Volgende
Marathon training dag 2
01:45

Live
00:00
08:21
00:51

Ik ben zo’n geweldige picker dat ik alle overdekte rozijnen (en verschillende andere goodies) uit deze zak met padmix kon uitkiezen. Ik ben een expert – probeer dit niet thuis.

Lunch was een gegrilde kaas met wortelen aan de zijkant. Ik pakte ook wat gebakken chips en hummus nadat ik de foto had gemaakt.

Mijn snack in de ochtend was een smakelijke peer. Dit is het allerbeste fruit dat ik hier over een maand heb ontdekt! Om de een of andere reden waren de laatste appels en mandarijnen die ik heb gekocht niet geweldig? Ik nip momenteel aan rode rode wijn en praat ik over Russische componisten met Ben. Dat, of het drinken van Silknog en het lezen van blogs …

Mijn nieuwste Breathe Publish – Ik heb me een poging gedaan om aan tafel te eten, met de tv en de computer uit. Heb je een vorm van afleidingen terwijl je eet?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Pin

Delen

Mail

Delen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *