nieuw in de sportschool? 10 dingen die je absoluut niet moet doen in de sportschool Uncategorized Ik stop met yoga sinds van een complete vreemdeling op het web

Ik stop met yoga sinds van een complete vreemdeling op het web

Hallo! Gisteren nadat ik over de Tinkerbell -helft had gepubliceerd, heb ik wat stimulatie geduwd en op weg naar mijn moeder. Ze was voor de dag vrij en mijn kleine broer of zus is in de voorjaarsvakantie, dus het was de beste tijd voor een bezoek aan het midden van de week.

We liepen zowel en praatten en aten … al mijn favoriete dingen.
Mijn meest recente video’s

4 minuten staande kerntraining voor hardlopers
Standing ABS -training die u thuis kunt doen. Geen apparaten kernoefeningen die u kunt opstaan ​​voor of na een run. Snelle tutorial over 5 trainingbewegingen voor een sterke kern en om uw evenwicht te moeilijkheden.

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 31 seconden

Volgende
Marathon training dag 1
03:12

Live
00:00
08:21
04:31

Ik vermoed dat Clyde gelooft dat mijn telefoon een traktatie is, omdat hij zo nog steeds zit als ik een foto van hem maak en alleen maar staart ideaal op de camera. Hij deed dit de langste tijd voordat ik de camera neerlegde.

Ik heb ook een mini-cake gemaakt met mijn bit broer. Een tijdje terug kreeg ik AS Monaco Thuisshirt hem een ​​klein rode fluwelen caketet. Hij heeft niet echt enige vorm van ervaring met koken of bakken, dus het was een gezamenlijk project. Hoe ideaal ook voordat Tunesisch Voetbalelftal Thuisshirt we begonnen, sneed ik mijn vinger snijden bij het hakken van een appel (rookie -fout), dus hij moest de primaire taken overnemen en ik heb hem gewoon de baas gegeven, de aanwijzingen bekeken.

We hebben hagelslag toegevoegd aan het voltooide product en het zag er zo chique uit! Niemand zou vermoeden dat dit zijn allereerste cake bakpakket was.

Hij was vooral gewoon extatisch om het te eten en vreemd geïrriteerd dat ik zijn allereerste stukje met foto’s vertraagde …

“Oké Monica, je hebt een hoop genomen!”

Hondenstapel !!!

Vanmorgen heb ik yoga geslagen voor een geweldige stretch -sessie en toen Trader Joe’s voor wat ontbijtbenodigdheden. Ik begrijp het niet of ik dat

(Ik onderbreek deze zin om die waarheid te delen dat Vegas net 3 voet afstand van mij afsloeg en nu moet ik het opruimen.)

Ugh.

Hoe dan ook.

Ik begrijp niet of ik dit eerder had geprobeerd, maar ik begrijp dat de minimale schuld van deze TJ Guacamole mijn meest recente obsessie wordt. Het is geweldig.

Ontbijt!

Vanmorgen heb ik een nieuwe yogales in de sportschool geslagen. Vandaag was een rustdag van hardlopen, net als ik ben bedacht om veel meer cross -training te doen op mijn vrije dagen. Als ik geen geweldige crosstrainingstraining ontdek, loop ik veel meer en het is niet geweldig om mijn hardloop te verbeteren, omdat ik versleten ben voor mijn gearrangeerde runs.

Deze klas zat vol met oudere vrouwen (zoals mijn oma), dus ik wist niet zeker of het geweldig voor mij zou zijn. Ik ben echter in een uitstekende stretch -sessie gekomen. Ik ben zo niet veelzijdig omdat ik veel heb en niet uitrek. Mijn heupen zijn ongelooflijk strak. Mijn kalveren zijn strak. Mijn tenen zijn strak. Ik ben een puinhoop.

Kortom, ik ben arm in yoga.

Ik volg veel ongelooflijk opmerkelijke yogi’s op Instagram. Ik zie ze handstanden doen, evenals balletstijlbewegingen op het strand en voor watervallen. Ik wil zijn zoals zij! Ik wil zowel veelzijdig als sierlijk zijn in plaats van rood behandeld en gefrustreerd in neerwaartse omgang met hond.

Wacht … ik vergelijk mijn hoofdstuk 1 met een willekeurige hoofdstuk 20. Dus ik stop mezelf. Evenals ik ben blij met wat ik kan doen. Ik ben blij dat ik naar niveau 1 yoga ben gaan en mijn heupen uitrekken die me na mijl goed van dienst zijn.

Eerlijk gezegd vergelijk ik mezelf niet echt met yoga -professionals, omdat ik begrijp dat ik net begin. Naast ik begrijp dat onze lichamen anders zijn. Evenals ik begrijp dat als het mijn doel was om een ​​drijvende handstand van één handige adelaar te doen (dat heb ik verzonnen), ik Inter Milan Thuisshirt het zou kunnen doen met zowel werk als geduld en oefenen.

Elke dag krijg ik opmerkingen en e -mails van bezoekers die zeggen: “Ik wens dat ik misschien zoveel zou rennen!” of “Ik kan nooit een Sub 2 -uur halve marathon lopen !!” of … “Voeg hier een vergelijking in”

Ik loop al meer dan 8 jaar. Het is mijn enthousiasme en ik vind het leuk. Vergelijk niet waar ik vandaag ben waar je nu bent.

Neem de motivatie van blogs en insta en wat dan ook, en gebruik het om je zowel verrukt als gemotiveerd te maken. Vergelijk echter niet, dat voelt nooit goed.

Doe je.

Vraag: Op een schaal van 1 – 10 – hoe voel je je vandaag precies?

1 = Doodbed

10 = Je kunt de wereld domineren

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

PinDeel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *