Mijn dag bij FitBloggin

Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen om FitBloggin bij te wonen! Ik denk niet dat ik hiervoor zou hebben kunnen komen als we niet in Maryland woonden? En ik ben het weer volledig aan het graven! Is Monica vandaag liefhebbende MD!?

Ik vind het heerlijk om bloggers persoonlijk te ontmoeten! Ik heb het gevoel dat ik ze ken, maar het is leuk om eindelijk het gevoel te hebben dat ik niet alleen lees over hun leven onder dekking.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 2
Marathon Training Journal Day 2. runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 45 seconden

Volgende
4 minuten staande kerntraining voor hardlopers
04:31

Live
00:00
08:21
01:45

Nog een toegevoegde bonussen van conferenties? Swag!!! We waren helemaal aangesloten (meer daarover hieronder).

Tussen de sessie was er fruit uiteengezet (wat had je verwacht op een conferentie voor gezond levende bloggers?). Ik had een appel en een sinaasappel op verschillende punten van de dag.

Een van de sessies die ik bijwoonde, was gepubliceerd en bevatte een panel van gepubliceerde auteurs, waaronder Caitlin. Het was zeer informatief en motiverend. Ik ken de titel van mijn boek al – nu moet ik gewoon doorgaan met het schrijven van de rest?

Ik weet niet of de lunch echt goed was of ik had echt honger, maar ik heb er hoe dan ook van genoten. !! Ik begon met champignonsoep gegarneerd met pumpernickel croutons.

En salade gegarneerd met blauwe kaas, gegrilde groenten en een groene sandwich. Ik had naar een lekkere panini gewenst en deze raakte de plek.

Aan het einde van de dag sponsorde Jell-O een cocktailuurtje. Ze hadden enkele van hun nieuwe mousse -bekers om te proeven. Ik had dit willen proberen.

Het was goed – vooral gezien de voedingsstats. Er was ook sushi! Vandaag was zo vol met goed eten !!

Na het cocktailuurtje zet ik mijn nieuwe nieuwe balansschoenen aan (ze zijn dubbel nieuw)!

Deze nieuwe schoenen komen toevallig ook bij mijn jurk!

Schoenen:

Meestal mijn grote hoofd, maar ook een kleding:

En ik maakte een kleine wandeling rond het water met het leven van Jogger. Het was vandaag verbluffend. Mooi!!!

Whole Foods was net rond het blok, dus Ben en ik stopten daar voordat ik naar huis gingen. Het diner uit de saladebar was op orde, omdat het altijd een avondtrip naar WF volgt.

Ze maken ook de beste krakelende rollen. Ik kreeg dit de laatste keer dat ik WF sloeg en er sindsdien over nadenken.

Ooit gehoord van donkere chocolade amandelboter? Nee? Dat is waarschijnlijk het beste. Haal het van deze amandelbotersverslaafde – blijf weg van dit spul.

Het is eigenlijk goed – maar niet geweldig. Ik denk dat amandelboter gegarneerd met wat melty chocoladeschilfers beter is. Geloof me – ik heb mijn deel van beide geproefd. Ummm – Zou dit het perfecte einde van de dag kunnen zijn?

Bijgewerkt om toe te voegen: Ben heeft me gedwongen om wat rum en sap te drinken. En met gedwongen bedoel ik dat ik hem vroeg om een ​​drankje voor me te laten drinken, omdat ik moet ontspannen van deze gekke leuke dag !!

Iedereen die ik bij FitBloggin ontmoette, was persoonlijk super schattig en ik ben echt dankbaar dat ik de kans heb gekregen om “hallo” te zeggen. Als we om de een of andere reden elkaar hebben gemist, e -mail me dan op elk moment een e -mail? Ik hoop dat jullie ook allemaal plezier hebben gehad!

Als je de conferentie niet hebt bijgewoond, heb ik een heleboel aantekeningen gemaakt en zal ik morgen enkele geweldige informatie heroveren! Blijf op de hoogte, maar voor vanavond ga ik mijn grote cocktail afmaken en ontspannen.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Pin

Delen

Mail

Delen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *