7 Nadelen van zwemmen om te weten over

Nadelen van zwemmen
Als ik denk aan zwemmen als een training, gaat mijn geest meteen naar alle opmerkelijke voordelen die het op mijn lichaam heeft. Het is licht op mijn gewrichten, maar uitdagend genoeg om mijn hart te laten pompen. Het is een training met full-body die inclusief alle leeftijden en fitnessniveaus. Er zijn gewoon zo talrijke geweldige dingen over zwemmen.
Waar ik zelden aan denk, is de nadelen van zwemmen. Echter, nadat ik een volledige zomer van het zwemmen continu met mijn familie hebben gehad, heb ik het eigenlijk recent een negatief neveneffect van zwemzwemmer nodig. Het was ongelooflijk ongemakkelijk en zelfs de vereiste behandeling om te repareren. Na ongeveer een week van ongemak, heb ik eindelijk hersteld. Deze ervaring kreeg zeker veel meer over de nadelen van zwemmen en wat ik moet doen om ze te vermijden. Dus, hier zijn de 7 nadelen van zwemmen die u moet weten over …
1. Blootstelling van de zon
Als je overal dan een binnenzwembad zwemt, versterkt je je risico’s om jezelf te overbelichten in de zon. Blootstelling van de zon is een nadeel van zwemmen die de meeste mensen weten, maar niet in de mate dat ze zouden moeten.
Er zijn eigenlijk negatieve effecten voor zowel korting op korte termijn als op lange termijn blootstelling aan de lange termijn. Korte termijn kan gebeuren in slechts vijftien minuten blootstelling, maar zal niet een paar uur laten zien. Dit is typisch zo mild tot ernstige zonnebrand, afhankelijk van de hoeveelheid blootstelling en uw gebruik van zonnebrandcrème. Hoewel deze geen extreme nadelen zijn, kan het hebben van talrijke zonnebranden en zonblokkering in de loop van de tijd nog slechtere gevolgen veroorzaken.
We kunnen de blootstelling aan de lange termijn karakteriseren als de voormalige – met talrijke kortetermijnuitzettingen. Lange termijn kan variëren van vroegtijdige veroudering, rimpels en zonneplaatsen tot huidkanker. Ze hebben daadwerkelijk gevonden dat als je meer dan vijf zonnebrand hebt; Je verhoogt je risico op melanoom met 80 procent.
Natuurlijk, met talrijke nadelen, zijn er dingen die je kunt doen om je risico te verminderen om de negatieve bijwerkingen van blootstelling aan de zon te blijven blijven, zoals het dragen van beschermende kleding en het toepassen van zonnebrandcrème zoals aangegeven.
2. Gemeenschappelijke verwondingen

Hoewel zwemmen berucht is omdat hij een geweldige training is die gemakkelijker op je gewrichten is, komt het nog steeds met een aantal inherente risico’s van letsel. Net als bij elke fysieke activiteit, als u over de trein met weinig rust en herstel, zult u waarschijnlijk gewond raken.
Hoewel het te voorkomen kan zijn met de juiste zorg, goede rust en behandeling, nek en intrekken van verwondingen behoren tot de meest voorkomende om te zwemmen. Sommige van deze verwondingen omvatten ontsteking van de schouders, rotatormanchetscheuren, nemen aan socket tranen, bicepe-tendinitis, rugpijn en meer.
Zoals u kunt zien aan de hierboven vermelde gewone letsel, betrekt de meerderheid uw bovenlichaam. Hoewel het een full-body-training is, werken je arm- en nekspieren een geweldige deal met de veel gecompliceerde bewegingen en slagen. Dus, zoals je zwemt, is het essentieel om op zich te zijn van deze gemeenschappelijke verwondingen, je bovenlichaam op de juiste manier uitrekken en jezelf voldoende tijd geven om te herstellen van je trainingen.
3. Infecties
Je kunt bacteriële infecties van het water krijgen, afhankelijk van waar je zwemt. Zelfs als een zwembad met chemicaliën wordt behandeld, kunnen bacteriën nog steeds overleven. Het grootste voorbeeld van een bacteriële infectie die u kunt krijgen van het zwemmen is het oor van zwemmer. Dit is waar een kleine druppel zwembadwater dat bacteriën heeft ingesloten in uw oor. Als de bacteriën niet worden verwijderd, kan het groeien en zich ontwikkelen tot een ongelooflijk ongemakkelijke oorinfectie.
Zoals ik hierboven heeft gedeeld, leed ik niet al te lang geleden aan zwemmer, en het was niet leuk! Hoewel het een van de meest voorkomende infecties is die wordt veroorzaakt door zwemmen, is het niet de enige. Zwemmers kunnen ook lijden aan andere infecties, zoals de voet van de atleet, gistinfecties en ooginfecties die door verschillende redenen worden veroorzaakt.
Wat het meest essentieel is om te noteren van dit nadeel van zwemmen is om voor je lichaam te zorgen en je bewust te zijn van het water waar je naar binnen zwemt. Zelfs als het goed wordt behandeld, zorg er dan voor dat je al het water uit je oren krijgt.
4. Pool chemische complicaties
Terwijl ze je veilig houden en het water schoon houden, kunnen zwembadchemicaliën (zoals chloor) ook enkele complicaties veroorzaken. Hier zijn een paar van de vele …
Droge huid

Je zou een droge huid alleen in het water kunnen opmerken, maar het kan ook het gevolg zijn van de chemicaliën die in het water liggen. Veel meestal dan niet, je kunt droge patches ervaren waar je huid geïrriteerd raakt door de chemicaliën.
Zwak haar

Als je huid niet gevoelig is voor de chemicaliën, kan je haar heel goed zijn. Een andere van de nadelen van zwemmen om over te weten is dat je haar misschien niet goed reageert. Naarmate je veel vaker zwemt, merkt u misschien dat uw haardroger en nog veel meer fragerer dan normaal.
Geïrriteerde ogen

Speciaal voor degenen die contacten dragen, kunnen je ogen erg geïrriteerd worden door de onnatuurlijke chemicaliën in het zwembad. Je kunt een bereik ervaren van eenvoudig oog ongemaktot roodheid, irritatie en zelfs infecties.
Allergische reacties

Als laatste is het essentieel om op te merken dat sommige mensen daadwerkelijk allergische reacties op chloor kunnen ervaren. Nou, niet bepaald een allergie als sommigen kunnen denken, maar veel meer een irritatie als je al allergieën hebt. Dus, als u vatbaar bent voor allergieën, kan de chemische stof een reactie oproepen en uw ademhalingskanaal eigenlijk irriteren.
5. Uitdroging

Raar, toch? Kun je echt gedehydrateerd worden terwijl je zwemt? Hoewel het misschien niet het eerste nadeel is van zwemmen om naar gedachten te komen, is uitdroging eigenlijk een essentieel nadeel dat echt van invloed kan zijn op uw welzijn. Als je iets als ik bent, mag je dat gewoon aannemen omdat je een activiteit in water doet, dat je niet oververhit hebt of uitgedroogd wordt. Dat is gewoon niet het geval. Het is deze exacte reden dat u moet weten dat uitdroging een enorm risico is bij het zwemmen.
Hier zijn een paar essentiële factoren om te overwegen met dehydratatie in een zwembadomgeving …
Zweten

Een grote misvatting mensen hebben over zwemmen is dat ze niet denken dat je zweet als je in het water zit. Zweten is de natuurlijke manier van ons lichaam om te verbazen als we warm of oververhitting zijn. Wanneer je een run gaat, is het gemakkelijk om op te merken dat je zwet, dus je zult veel meer gewetensvol zijn over het nemen van slokjes water om het waterverlies te compenseren. Met zwemmen is het zweten niet zo voor de hand liggend, dus mensen denken misschien niet zoveel over het nemen van slokjes water hier en daar.
Pooltemperatuur

Terwijl het zweetelement de grootste bijdrager kan zijn om uitgedroogd te worden tijdens het zwemmen, kan de snelheid waarmee u gedehydrateerd zonder eigen water wordt beïnvloed door de temperatuur van het zwembad waar u in zwemt. Nogmaals, de warmer die uw lichaam krijgt, Veel meer zal het compenseren door te zweten om je cool te houden. Dus, hoe veel meer water je verliest en je moet drinken om te herwinnen. Dus, als je in een zwembad bent die warmer is in de hitte van de zomer, moet je nog veel meer waakzaam blijven over het drinken en gehydrateerd blijven. Daarom houden ze de meeste wedstrijdbladen op 77-82 graden Fahrenheit – zodat de zwemmers niet oververhit raken.
Brandstof

Eten en drinken adequaat gedurende uw training is het nummer één element bij het voorkomen van uitdroging. Dus, als u zich bewust bent van uitdroging van dehydratatie een nadeel van zwemmen om over te weten, zul u correct voeden en hoeft zich geen zorgen te maken over uitgedroogde worden!
6. Gewichtstoename
Als ik denk aan zwemmen, denk ik aan als deze Rockstar, opmerkelijke training. Ik denk eraan als een full-body, intense training die niets dan geweldige dingen heeft om eruit te komen. De meeste mensen oefenen om veel meer fit te worden. Ze stellen doelen voor zichzelf, zoals afvallen, sterker worden of deelnemen aan een bepaald ras of actieve activiteit. Dus, het kan als een verrassing zijn voor tal van mensen die hoewel zwemmen een fantastische manier is om in vorm te komen, er zijn enkele gevallen waarin het daadwerkelijk zou kunnen leiden om te winnen. Hier zijn de belangrijkste redenen …
Spierwinst

Misschien heb je eerder gehoord … Muscle weegt veel meer dan vet. Het is waar, en als u niet het soort persoon bent dat regelmatig werkt, merkt u misschien dat wanneer u begint te zwemmen dat u spiermassa kunt krijgen.
Dit is een van die situaties waarin je kilo’s op de schaal kunt winnen, maar dat impliceert niet dat het een slechte zaak is. Meestal, wanneer u begint te werken, kunt u toenemen in gewicht, maar u mag merken dat uw kleding beter is om uit te leunen. Dus, alleen omdat je aan het zwemmen wint, betekent niet dat je vet wint.
Grotere eetlust

Volgens Columbia University Health hebben mensen veel meer kans om veel meer calorieën te consumeren na een zwemtraining in koud water. Bovendien kunnen het zwemmen en het doen van cardio ons hongerig maken. Hoewel je uitwerkt, moet je misschien je calorie-inname volgen om ervoor te zorgen dat je niet veel meer eet dan je nodig hebt. Je lichaam zal natuurlijk veel meer eten naar hunkeren en willen goedmaken met het tekort dat de workout veroorzaakt. Natuurlijk wil je een gezond bedrag eten, maar om gewichtstoename van zwemmen te voorkomen, zorg er dan voor dat je gezond voedsel kiest om jezelf te verzadigen en ervoor te zorgen dat je niet overdraagt.
7. Risico op verdrinking

Voor ons laatste nadeel van zwemmen om over te weten, is het de meest essentiële … verdrinking. Tijdens het verdrinken is de belangrijkste doodsoorzaak bij kinderen tussen de leeftijd van 1-4, zijn volwassenen nog steeds risico. Zelfs de meest productieve van zwemmers kunnen vatbaar zijn voor het verdrinken in bepaalde omstandigheden.
De CDC-deelt dat 10 mensen elke dag van verdrinking sterven en dat het in slechts 20 seconden kan gebeuren. Het begrijpen van de juiste zwemstrategieën, vermijden om jezelf uit te oefenen en waakzaam te blijven behoren tot de beste manieren waarop je verdrinking als volwassene kunt vermijden. Het kan zeldzaam zijn voor volwassenen om te verdrinken, maar het is duidelijk een van de grootste nadelen van zwemmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *